maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kutsu kyläkokoukseen 

Tervetuloa kaikki kyläläiset kyläkokoukseen keskiviikkona 11.3.2015 klo 18:00 Pikkaralan koululla, Vasantie 121 
Sääntömääräiset asiat. Kyläkokouksessa käydään läpi toimintakertomus, tilinpäätös ja toimintasuunnitelma, sekä valitaan uudet toimijat kylätoimikuntaan. 
 • Timo Karhu kertoo energia-asioista, mm. aurinkolämmöstä. 
• Pikkaralan Vesiosuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Paananen esittäytyy.
• Pohjois-Pohjanmaan liitosta tulee vierailemaan maakunta-arkkitehdit Kirsti Reskalenko ja Kaisa Mäkiniemi. He kertovat Oulujokivarren ja Pikkaralan alueen kulttuurimaisemasta ja sen arvoista sekä rakennussuojeluasioista.

 Kahvitarjoilu ja arvontaa. Tervetuloa! 

*********************************************************************************
Laskiasrieha ja uimamontun risusavotta sunnuntaina 15.3.2015 klo 12:00 Hangaskankaan uimamontulla.
Pakkasraja -15. Saapuminen esim. hiihtäen, lumikenkäillen, kävellen tai moottorikelkalla. Mäenlaskua ja risujen raivausta sekä mukavaa yhdessä- oloa. Tarjoamme makkarat ja nuotiotulen, mutta halutessasi ota myös omia eväitä mukaan. Mäenlaskijat tuovat omat välineet mukaan. Haluatko mukaan risujen raivaukseen? Lisätietoja antaa Janne Koskela p. 044 591 3949.
****************************************************** Hiihtoladut

Hiihtolatu vedetty Pikkaraisenkylältä koululle. Haluamme muistuttaa, että Hangaskankaan yleiset hiihtoladut on tarkoitettu vain hiihtäjille. Ladulle ei kuulu kävelijät, koiran ulkoiluttajat, hevoset eikä moottorikelkat.
****************************************************** Kaikenikäisten yhteisvastuutapahtuma Kortesluoman maneesilla torstaina 26.3.2015 klo 18:00 Pikkaralantie 31. Autoparkki Pikkaralan Shellillä. Ohjelmassa mm. talutusratsastusta, makkaranpaistoa, kahvit, arpajaiset. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan yhteisvastuukeräykselle. Tervetuloa!

Ei kommentteja: